hur man installerar Sirius radio i ett 2002 ford explorer

hur man installerar Sirius radio i ett 2002 ford explorer

Ford Explorer skulle så småningom komma med ett valfritt fabriksmonterade satellit radiomottagare, men från och med 2002 års modell, var satellittjänst endast tillgänglig som en extern eftermarknad tillägg. Sirius Satellite Radio ger en monteringssats som gör att anpassa ditt lager stereo för att ta emot Sirius Satellite Radio en relativt enkel process. För 2002 Ford Explorer, kan du installera en Sirius-mottagare, med hjälp av standardverktyg, på under en timme

Du behöver:.
Sirius Satellite Radio monteringssats.


1.
Park Ford Explorer på en plats som ger tydliga en väg till himlen som möjligt. Du bör vara ur ett garage eller täckt utrymme och bort från tungt trädbevuxen gator. Den första aktiveringen kräver en stark signal, en som inte hindras av hinder mellan satellitradio antennen och satelliten.
2.
Mät en punkt på taket av Explorer som möjliggör en antenn samband plats med minst 3 inches av metall som omger den. Dra av plastskyddet över limmet på satellitnavigering antenn, och hålla fast antennen till den förutbestämda montering plats. .
3.
Dra antennen mot bakrutan och längs omkretsen på glaset till hörnet av den bakre luckan. Öppna den bakre luckan för SUV, och mata antennen i bakre bagageutrymmet på fordonet. Tuck kabeln längs gummilister som linjer bakre öppningen av Explorer, ner till golvet i bakre bagageutrymmet.
4.
Lyft sidan av mattor på baksidan av fordonet och lägga antennen under för att mot framsätet. Välj en plats för montering av mottagaren satellitradio. Vanliga platser är instrumentpanelen, handskfacket eller inuti mittkonsolen. För mittkonsolen installation, mata antennen i mittkonsolen förvaringsfack. Öppna locket till facket, och placera kabeln längs den bakre hörnet av facket s öppning för att skydda den när locket är stängt.
5.
Anslut strömkabeln från Sirius installation kit in i uttaget på sidan av mottagaren. Anslut strömadaptern till cigarettändaren eller 12-volts uttag inne i mittkonsolens förvaringsfack. Anslut signalkabeln till signal och ansluta den till AUX-ingången på framsidan av Explorer's stereo ansikte.
6.
Anslut antennen till ingången på satellit radiomottagare . Slå på Explorer's stereo och anpassa det till "AUX"-läge. Slå på Sirius mottagaren och anpassa det till testet kanal, 184, lämnats i det medföljande manualen. Kontakta Sirius på 1-888-539-7474 för att aktivera din tjänst satellitradio.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en transponder
hur att utvidga dina bildäck
V-6 mustang prestanda
hur man kan förbättra dodge Hemi körsträcka
hur man kan jämföra Scooter däck
Hur man väljer en bilstereo för en upphämtning
fordon anpassning lagar för Florida
Hur installerar jag navkapslar på en 1987 Buick LeSabre?
Hur gör jag design trä inredningar för arbetsfordon?
hur du uppdaterar bil grafik