hur man ändrar ’91 Cadillac bilradioapparater

hur man ändrar ’91 Cadillac bilradioapparater

Cadillac fordon från 1991 års modell var utrustad med AM-FM stereo däck med kassettbandspelare inbyggd. Cadillac ägare som vill byta ut radion med eftermarknaden stereoanläggning kan ta bilen till ett detaljhandelsföretag bilstereo utlopp för installation, eller så kan de byta den gamla enheten för ett nytt däck själva. Köpa den nödvändiga adaptrar och ersätta fabriken radion på under en timme

Du behöver:. .
10-mm nyckel
Phillips-skruvmejsel.
7-mm hylsa och köra.
GM fronten adapter.
Kabelstam adapter.
GM antennkabeln adapter.


1.
Drag huvan hävarm som sitter under instrumentbrädan på förarsidan av Cadillac. Flytta på framsidan av bilen och öppna motorhuven. Lossa negativa batterikabeln klämma med en 10-mm nyckel och ta bort kabeln från batteripolen.
2.
Bort de två skruvarna på toppen av mitt instrumentbräda instrumentbrädan med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
3.
Lossa två bult från sidan av stereo fästet med en 7-mm kontakt och köra. Skjut stereo fästet från instrumentbrädan stereo dockan. Lossa alla tre kablarna kontakterna från baksidan av fabriken stereoanläggning. Koppla ur antennkabeln från baksidan av beståndet radion.
4.
Ta ut de två skruvarna på botten av stereo fästet och ta plastremsan från botten av fästet .
5.
Placera GM stereoadaptern på den nya radion. Adaptern passar som en hylsa över den nya enheten. Anslut stereo ledningar från Cadillac i leder av kabelnätet adaptern. Anslut antennkabeln till GM antennkabeln adapter.
6.
Anslut ledningsnätet kontaktdon adaptern leda till uttagen på baksidan av nya radio. Anslut ledningen antennen adaptern i FM-antennuttaget på nedre högra hörnet av radions baksida av försäljningsställen.
7.
Installera plastremsan bort från fabrik stereo fästet mot botten av frontpanelen adaptern och skruva in de två skruvarna. Skjut stereo i Cadillacs stereon Dock tills ansiktet på stereon är i nivå med foregrounding streck paneler.
8.
Byt huvudcentrum instrumentbrädan mot stereon montering dockan öppningen och skruva i de två skruvarna på toppen av panelen. Återgå till batteriet.
9.
Sätt batterikabeln tillbaka till den negativa batteripolen post. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng Cadillacs huva.


Relaterade artiklar


hur du installerar bollen för en Svanhals släpvagn
hur man byter radio i ett 1996 honda
Hur man använder en crossover låda för en bilstereo
hur man tråd automatisk förstärkare
Vad är rampens pluggar?
hur man gör bilens högtalare starkare på en bandspelare
diy bilstereo anläggning för ett 1989 grand prix
hur man installerar en lastbil låda
hur man tråd en bil voltmeter
vad är ett block plattan ligger en ford 302?