hur du ansluter datorn MP3-ljud till bilradion

hur du ansluter datorn MP3-ljud till bilradion

Regelbundna förare kan relatera till den frustration som kan komma från att lyssna på radio för mycket. Mellan DJs och reklamfilmer, kan hitta bra musik på radion vara svårt.Så varför inte klippa ut mitt mannen och spela dina MP3-filer via bilens radio? Beroende på var dina MP3-filer lagras, kan metoden variera något, men att få din bil riktigt inställd på att göra det är extremt lätt

Du behöver:.
Tom CD-R

Skapa en CD
1.
skapa en spellista med MP3-filer som du vill använda för att lyssna på i din dator, se till att den totala storleken stannar inom CD lagringskapacitet. Traditionellt kan en CD-skiva lagra 650 MB till 700 MB när den används som en MP3-cd.
2.
Lägg alla dessa låtar i en mapp och kom ihåg var den är placerad på datorn.

3.
Öppna upp din CD-bränning och ändra bränning inställningar till "MP3 CD" eller "Audio CD". Lägg till mapp med låtar i ditt program brinner kö.
4.
Placera den tomma CD-R i datorn och klicka på "Burn" att producera en cd.
5.
Placera CD i bilens cd-spelare och trycker på "Play"-knappen.

använder en FM-sändare


1.
Anslut iPod/MP3 spelare FM-sändare till bilens cigarettändare. Om sändaren är stor i storlek, justera placeringen så att det är lätt att nå från förarsidan.
2.
Slå på bilens radio och ställa in FM-sändaren till en öppen station. Vanligtvis kanaler under 90MHz fungerar bäst, men du är bara ute efter en frekvens som inte har något som sänds på den.
3.
Anslut sändaren till din iPod/MP3 spelare. För iPod vänliga sändare, kommer du koppla in en manlig iPod kabeländen i din egen iPod. De flesta MP3-spelare sändare använder bara 3,5 mm hörlurssladd, men --- ansluta de två genom att koppla in sändaren kabeln i MP3-spelaren.
4.
Välj en låt via enhetens menyn för att spela det via bilstereon. Eftersom bilen behandlar sändaren som en vanlig radio station, anpassade alternativ som gynnar och equalizer förändringar är möjliga.

Tips och varningar


 • Om din bil har en extra ingång, kan du gå förbi det andra steget helt. Anslut MP3-spelare till stereon via en 3,5 mm hörlurar kabel och ställ in stereo till extrautrustning för att dirigera spelare genom bilstereon.
 • Eftersom FM-station densitet varierar mellan olika platser, att hitta en ledig frekvens att parkera sändaren på kan vara svårt.


 • Relaterade artiklar


  hur du delar vägen med motorcyklar
  hur du ansluter kablarna till blinkers på trailer
  beskriver anslutning strålkastare och lyser parkering till en omkopplare
  hur du ansluter en iPod till bil cd-spelare
  hur man byter en radio i ett 1995 ford Aerostar
  instruktioner för att installera intag
  hur man återställer en 1995 fob Nissan Pathfinder
  hur man programmerar fordonsindustrin transponder nycklar
  information om lustgas system
  hur man matchar en fälg till en bil