auto målning tips med gravity gun

auto målning tips med gravity gun

När man målar ett fordon, är ett alternativ att använda en sprutpistol. Sprutpistoler är kända för att tillåta en slät päls. Överliggande sprutpistoler är unika i det faktum att färgen kommer från ovan pipen. Med andra ord sitter färgen kan eller reservoar på toppen av pistol och matas in i pistolen med självtryck. Använda en gravity gun foder sprejen en del skicklighet och kunnande.

Säkerhet

Först av allt, med en gravity gun feed spray kommer att vara nästan omöjligt om användaren inte kan andas. Användarna behöver använda en andningsmask. Inandas ångor färg kan vara dödliga. Skyddsglasögon och handskar också lägga till ett extra inslag i skyddet för målaren.

Vision

Överliggande sprutpistoler skiljer sig från botten och sida kanoner foder spray eftersom reservoaren är på toppen av vapnet. Detta ger några unika fördelar, till exempel, behöver vapnet mindre lufttryck eftersom det bygger på allvar. Å andra sidan innebär reservoaren är på toppen i pistolen som målare måste arbeta kring behållaren som det är direkt i linje med spray munstycke och målare synfält. För att bekämpa denna utmaning, kan en målare stå eller sitta i en position som tillåter henne att titta på ner i vinkel över dammen.

Strök

När du använder en gravity gun foder spray, långa jämna drag fungerar bättre än korta skurar. Ju längre linjer Låt färgen pälsen fordonet mer jämnt och med ett enhetligt belopp tjocklek. Filtrering färgen innan det hälls ut pistolens reservoaren kommer att bidra till att förhindra pistolen från igensättning och stänk färg på oönskade ställen.

Lufttryck

Överliggande måla pistoler kräver mindre lufttryck än andra typer av färg kanoner. Börja med mindre lufttryck och gradvis öka det att mäta resultaten. En målare kan alltid lägga mer tryck för att uppnå ett rikare djupare titt. Innan du använder färgen pistol på en bil, testa trycket och resultat på en bit kartong eller, om möjligt, en bit av metallskrot. Detta kommer att ge en mer rättvisande exempel på hur färgen pistolen kommer att uppträda med den valda mängd lufttryck.


Relaterade artiklar


hur man installerar ett mtx thunder 4300x förstärkare
hur man kan öka hästkrafter på en Buick LaCrosse super
hur man programmerar en transponder
Hur får jag kraft från en 2,5-liters jeep?
hur du ansluter Sirius i en bilradio
hur du ansluter neonljus till bil
radialdäck: de olika typerna
Hur skapar jag trägolv i en last van?
hur du tar bort en ’95 mustang radio
hur man kan öka hästkrafter på en V6 mustang