vad är halo ljus?

vad är halo ljus?

Ordet "ängel" för tankarna en vision om en eterisk figur med ett tänt armringen svävar över huvudet-en gloria. Halo ljus, kan dock användas för att beskriva belysning för byggnader, fordon, hår, för fotografering och även i förhållande till TV-spelet Halo. Följande är en beskrivning av varje

Halo Belysning för byggnader

infälld belysning, vanligt förekommande i byggnader för ljus specifika arbetsområden (t. ex. i kök) kan betecknas som en gloria ljus på grund av den reflekterande fälgen bostäder som omger lampan. Fälgarna, eller halos, studsa ljuset bort av sig själva, skapa ljusare armaturer med mindre energi. En avancerad användning av halo belysning i samband med LED (Light Emitting Diode) lampor som är mer energieffektiva och hållbara (upp till 11 år per lampa) än glödlampor eller lysrör, vilket är billigare för kommersiella byggnader, såsom restauranger och hotell för att hålla över tiden.

Halo Lyser Fordon

Halo ljus för fordon kallas också "projektor strålkastare". Dessa halogenlampor ger högre effekt än lager, fabrik strålkastare. Style uppgradera lockar många människor till inköp av Halo ljus för sina fordon, men bra belysning är också en viktig säkerhetsfunktion. Halo lamporna ger skarpare ljus med mer väg täckning. Inte svårt att installera, de är hooked vanligtvis upp till fordonets parkeringsljus. De finns i en mängd olika färger, mest populärt krom och svart.

Halo Lights för hår

Frisörer använder olika tekniker för att markera hår, allt från dolda färg till full huvud täckning. Halo ljus är en form av att lyfta fram som segregerar hår på toppen av huvudet i en T-form mönster och blekmedel bara de delar för en mjuk, lysande gloria-liknande utseende runt kundens ansikte.

Halo Lights i fotografi

Natt fotografering kan producera delar av överexponering som ser ut som ljusa cirklar. Dessa kallas "halo ljus" av professionella fotografer och kan vara besvärligt att bli av med, eller kan förbättra konsten av fotografiet.

Video Game Halo Lights

TV-spelet "Halo" är en av de Fler populära spel för Xbox på grund av dess högintensiva gameplay och lysande grafik. Upplevelsen av Halo nu förstärks av HDR (High-Dynamic Range) belysning, vilket ger spelare mer av en känsla av att faktiskt vara en del av spelet eftersom belysning ger fler nyanser än traditionella TV-spel belysning. Eftersom HDR belysning används i Halo 3 simulerar verkligheten när Halo ljus få ljusa, som i dagsljus, kan spelet spelaren måste kisa eller bära solglasögon.


Relaterade artiklar


den bästa hög prestanda Helårsdäck
hur man bifoga en registreringsskylt på framsidan av en Volvo XC90
hemlagad crappie bete
tips på en 2 tums avgassystem
hur man får mer hästkrafter för din Jeep
2000 neon bilstereo installationen
Hur överlägsna jag en 1969 Nova?
hitta Street Legal elektriska skotrar
hur man programmerar en 2000 ford focus nyckel
hur man ställer in tiden på en pionjär bilstereo