vad är en etapp 1 racing koppling?

vad är en etapp 1 racing koppling?

En etapp ena kopplingen är en eftermarknad uppgradering till överföringssystemet i en bil. En eftermarknad koppling möjliggör snabbare växel insatser och samtidigt flytta och är ett nödvändighet om bilens hästkrafter har uppgraderats

Funktion

Den huvudsakliga funktionen för en koppling är att engagera och lossa motorn från drivlinan. Kopplingen är en friktion platta som, när kopplingen inte pedalen trycks ned, överför motorns kraft till hjulen. Genom att trycka ner kopplingspedalen friktionen plattan lossnar från motorn, och motorn är kvar att rotera på egen hand tills kopplingen plattan är engagerad igen.

Fördelar

En etapp ett racing koppling uppgraderingen är en koppling med mera tryck och friktion. Fördelarna med en sådan koppling kommer att sänkas varvtider när racing och mindre frekventa kopplingen utbyte. Uppgradera din bil hästkrafter kommer att öka greppet kraven i din koppling, om den gamla kopplingen inte längre kan hantera hästkrafter i bilen, en scen en koppling kommer att vara en nödvändighet.

Överväganden

När en etapp ena kopplingen är en uppgradering av beståndet koppling har den fortfarande sina begränsningar. Scenen ett racing kopplingen är konstruerad för gatan och ljus hästkrafter användning av spåren. Detta innebär att om du är intresserad av ständigt racing bilen på banan och har mer än bara ett par hästkrafter uppgraderingar bör du överväga en annan koppling uppgradering som steg två eller tre.

Installation

Installera en scen den ena kopplingen är inte en enkel gör-det-själv-jobb. Processen kommer att kräva en mekaniker kunskapsnivå och undanröjandet av din sändning. Detta rekommenderas inte om du inte är en skicklig mekaniker.

Pris

Priset på en scen en koppling beror på märke på din bil och eftermarknaden företag som du väljer, men de är normalt $ 300 till $ 500.


Relaterade artiklar


Fakta om diesel RAM-luftintag
specifikationer för mtx thunder 6500 klass D-förstärkare
hur du uppgraderar min chevy Silverado’s högtalare
2001 Nissan Frontier CD-radio avlägsnande
Sony bilstereo installationsinstruktioner
Hur installerar jag fönster visir på en integration?
canadian Färgtoning lagar
hur man kan förbättra en BMW 128i
fluga avgassystem tips
hur man kan öka hästkrafter på en V6 mustang