hur man kan öka hästkrafter på en Buick LaCrosse super

hur man kan öka hästkrafter på en Buick LaCrosse super

Buick LaCrosse Super är en förvånansvärt kraftfull bil, med tanke på att det är en Buick. Även Buick brukar förknippas med lyx och förfining snarare än prestanda och hastighet är LaCrosse de undantag från regeln. Till skillnad från vissa märken och modeller där det finns ett antal eftermarknaden delar som kommer att lägga makt att deras motor, det finns inte många valmöjligheter när det kommer till LaCrosse: s 4,6-liters V8. Ägaren av en LaCrosse i jakt på mer makt måste vara lite mer kreativa.

Du behöver:
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
. Specialty fordonsindustrin verktyg.


1.
Uppgraderar beståndet avgassystem till en föreställning en. Den ursprungliga avgassystemet på LaCrosse är endast avsett att minska bullret från motorn snarare än att maximera hästkrafter. En större diameter avgassystem låter avgaserna från motorn att gå ur motorn snabbare och öka hästkrafter. En ljuddämpare butik eller professionella tekniker bör tillverka och installera avgaserna, eftersom det tar speciell svetsning och skärande verktyg.
2.
Installera en kall luftintaget. Den LaCrosse aktie luft låda, som filtrerar och kanaler inkommande luft till motorn, är också begränsande. Ju mer tät, kall luft motorn kan få, desto bättre. En CAI (kall luft intag) består av en större kon filter som matar luft till större diameter slang, som är den som levereras till motorns intag. Installera en CAI kommer att producera en ökning hästkrafter, förbättra gasrespons och hjälpa billjud bättre. För att installera en CAI först ta bort luft boxen där den bultarna till motorrummet och där det är fäst till intag av motorn. CAI Därefter installeras i stället för luft lådan.
3.
Installera en turbo eller en kompressor. Detta är ett synsätt som använder en kompressor monterad antingen på intaget (kompressor) eller på avgaserna (turbo) sidan av motorn. Kompressorn snurrar upp som motorvarvtal stiger och tvingar in luft i motorn för en betydande ökning hästkrafter. Dessa kräver också ett antal andra komponenter, till exempel en intercooler, och kan vara en komplicerad omvandling. Detta bör överlåtas till erfarna proffs.


Relaterade artiklar


hur man byter en radio i ett 1995 ford Aerostar
hur tråd flera ohms subwoofers
Hur köper jag en kompressor för en Saab?
Ford F150 stereo installation
hur man installerar dubbar arp huvudet
hur man programmerar HomeLink i en 2003 ss Monte Carlo
Hur installerar jag en cd-spelare i ett kvicksilver markis?
hur man ställer in tiden på en pionjär bilstereo
hur du tar bort en 2004 panel chevy dörr
hur man kan sänka en Audi TT