hur man bifoga en pensel vakt på framsidan av lastbil

hur man bifoga en pensel vakt på framsidan av lastbil

Pensla vakter, som ibland kallas grill vakter, är en populär eftermarknaden tillbehör bland åkare. Vakten, som namnet antyder, skyddar framför lastbilen från skador, särskilt det som kan uppstå medan terrängförhållanden. Vad mer, lägger vakten ett lager av anpassning till lastbilen, vilket ger en hårdare, mer biffiga estetiska. Lyckligtvis installera en borstskyddet är en ganska lätt jobb. Allt som krävs är lite av din tid och några vanliga handverktyg

Du behöver:.
Borstskyddet med fästplatta (speciellt avsedd för din lastbil).
Skiftnyckel eller Hylsnyckelsats.


1.
Köp en borste vakt som har utformats för just din lastbilens märke, modell och år. Det finns många tillverkare av pensel och galler vakter, de flesta som säljer en mängd vakter för varje populära märken och modeller av lastbilar. Köp inte en one-size-fits-all typ av vakt, eftersom dessa tenderar att vara mycket svårare att montera. Monteringsfästena och bultar kommer med vakten.
2.
Läs installationsanvisningarna noggrant. Återigen, om du köper en borstskyddet från en ansedd, etablerad tillverkare får du en bruksanvisning som beskriver de specifika installationsanvisningar för din lastbil.
3.
Montera borstskyddet, om det behövs. Om borstlist i ett stycke eller har redan färdigställts, vidare till Steg 4.
4.
Fast monteringsfästena till den ram på framsidan av lastbilen. Återigen, om du har köpt rätt borstskyddet för din lastbil kommer monteringsfästena vara speciellt framtagen för att passa ramen. Den bulthålen i parentes kommer att radas upp med bulthålen redan finns i lastbilens ram. Beroende på märke och modell på din bil kan du behöva ta bort några trimma eller dragkrokar för att installera parentes. Endast Dra åt bultarna vid denna punkt i installationen.
5.
Plocka upp penseln vakt och håller den mot monteringsfästen, och linje upp bulthålen på vakt med dem på fästet. Sätt i bultarna och hand-dra åt dem.
6.
Kontrollera att borsten skyddet är centrerad och nivå. Om inte, justera den därefter. Dra sedan åt alla bultar, både på fästen och på lastbilen ram.


Relaterade artiklar


hur man kan förbättra intaget bränsle luft
hur man programmerar en fjärrstyrning för en 1999 Chevrolet Silverado
Hur installerar jag en radio i ett 2000 chevy Prizm?
2000 maxima Keyless fjärrprogrammering instruktioner
hur man passar drift av lampor
Lägga till en kontakt i en motorcykel batteri
hur man programmerar en fjärrstyrning i en 96 Nissan Sentra
Cadillac CTS avgassystem tips
hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2000 Camry
Silverado avgassystem tips